Werken bij MVOI

Engineer

Als Engineer ben je in staat om ‘een streep op papier’ uit te werken tot volwaardig ontwerp. Je neemt het initiatief om de vraag van de klant te doorgronden, en zijn wensen mee te nemen in de oplossing die je kiest. Daarnaast ben je op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving en ben je in staat je eigen ontwerp daaraan te toetsen. Je werkt nauw samen met de Lead Engineer en vindt het leuk om samen met het uitvoeringsteam tot een optimaal ontwerp te komen. Op die manier draag jij jouw steentje bij in de energietransitie.

  • Goes/ Zuid-West Nederland
  • 32 - 40 uur
  • MBO/HBO

Veel van onze klanten leggen het ontwerp graag bij ons neer, vanwege onze expertise met de uitvoering. Je bent al in een heel vroeg stadium bij het project betrokken en hebt de kans een heel efficiënt leidingnet te ontwerpen. Uiteraard zorg je dat je ontwerp de gangbare toetsen doorstaat en heb je ervaring met normen zoals de AGFW. Tijdens de uitvoering blijf je betrokken en adviseer je de uitvoerder en de werkvoorbereider. Daarnaast heb je contact met externe stakeholders zoals de gemeente en het Waterschap en weet je hen mee te nemen in de door ons gekozen aanpak.

JOUW PROFIEL

Je hebt een afgeronde HBO of MBO opleiding, aangevuld met 5 tot 10 jaar relevante ervaring in de infra. Tot je persoonlijke eigenschappen reken je jouw sterke communicatieve vaardigheden je gestructureerde werkhouding en analytisch vermogen. Je bent kostenbewust en gedreven het beste resultaat te behalen. Je neemt je verantwoordelijkheid en vraagt van de mensen met wie je werkt dat ook te doen. Uiteraard heb je veiligheid hoog in het vaandel staan en denk je daar al in een vroeg stadium over na. Je beschikt over ruime ervaring met Autocad en hebt kennis van Microsoft Office, ervaring met Metacom is een pré.

OVER MVOI

MVOI is een professioneel zakenpartner in de infrasector voor de Nederlandse markt. Wij zorgen voor de aanleg of aanpassing van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur en geven advies. Hierin richten wij ons op de leidingbouw in Nederland. Wij verzorgen met name de installatie van transport- en distributieleidingen voor gas, water, warmte en elektrotechniek. Wij zijn gericht op duurzame relaties met onze klanten en onze medewerkers. Door een klantvriendelijke en transparante cultuur zorgen wij voor een prettige samenwerking, zowel extern als intern. Wij stimuleren onze medewerkers tot creativiteit en innovatie en bieden hen de mogelijkheid om eigen individuele doelstellingen te realiseren.

ONS AANBOD

Naast een goed salaris, een plezierig team met ruime ervaring om mee te werken en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Er is alle ruimte voor eigen inbreng en jij kunt jezelf ontwikkelen in een professionele en informele sfeer.

Bel naar 085-2730900 of mail naar werken@mvoi.nl

Solliciteer direct

Solliciteren