Werken bij MVOI

Hoofd Bedrijfsbureau

Als Hoofd Bedrijfsbureau ben je verantwoordelijk voor de correcte en tijdige technische en organisatorische begeleiding van aanvragen en projecten. Je geeft leiding aan de calculator, werkvoorbereiders, engineer en omgevingsmanager en draagt er zorg voor dat alle gestelde deadlines door het team behaald worden.

  • Goes/ Zuid-West Nederland
  • 32 - 40 uur
  • HBO

Bij complexe situaties ben jij de vraagbaak voor collega’s. Je zorgt dat de juiste stappen in het proces worden doorlopen en bent continue bezig met het verbeteren van interne en externe processen. Samen met de bedrijfsleider en de projectleiding ben je een belangrijke spil binnen de organisatie. Daarnaast bekleed je ook een commerciële rol, je vindt het leuk om contact te onderhouden met de opdrachtgevers. Ook word jij door de directie betrokken bij het uitschrijven en uitwerken van de organisatie-brede strategie. Uiteraard ben je niet alleen maar op kantoor te vinden; zo woon je, samen met de Calculator, inlichtingen en aanwijzingen ten behoeve van aanbestedingen bij en ben je ook regelmatig op projecten te vinden.

JOUW PROFIEL

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting (werktuigbouwkunde, civiele techniek). Bovendien beschik jij over minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke rol binnen de ondergrondse infra. Tot jouw persoonlijke eigenschappen reken je jouw sterke communicatieve vaardigheden, proactieve instelling, gedrevenheid, kostenbewustzijn en oplossingsgerichte instelling. Je bent de teamspeler die verantwoordelijkheid neemt en zowel kritisch, als analytisch en resultaatgericht te werk gaat. Je hebt eerder leiding gegeven aan een afdeling. Bovendien vind je het leuk om je collega’s te begeleiden en hen te motiveren elke dag weer het beste uit zichzelf te halen.

OVER MVOI

MVOI is een professioneel zakenpartner in de infrasector voor de Nederlandse markt. Wij zorgen voor de aanleg of aanpassing van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur en geven advies. Hierin richten wij ons op de leidingbouw in Nederland. Wij verzorgen met name de installatie van transport- en distributieleidingen voor gas, water, warmte en elektrotechniek.Wij zijn gericht op duurzame relaties met onze klanten en onze medewerkers. Door een klantvriendelijke en transparante cultuur zorgen wij voor een prettige samenwerking, zowel extern als intern. Wij  stimuleren onze medewerkers tot creativiteit en innovatie en bieden hen de mogelijkheid om eigen individuele doelstellingen te realiseren.

ONS AANBOD

Naast een goed salaris, een plezierig team met ruime ervaring om mee te werken en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Wij willen jou graag de ruimte geven die jij nodig hebt om de afdeling te optimaliseren.

Bel 085-2730900 of mail werken@mvoi.nl

Solliciteer direct

Solliciteren