Werken bij MVOI

HR Medewerker (tijdelijk)

In verband met zwangerschapsverlof van onze collega zoeken wij voor in de periode van mid oktober '21 tot en met mid april '22 een HR Medewerker. Het betreft dus een tijdelijke functie van 28-32 uur.

 • Groot-Ammers
 • 28-32 uur
 • MBO

Wat wij zoeken in onze nieuwe HR-medewerker is dat deze een verbinder is, beschikt over de daadkracht, zijn/haar spreekwoordelijke mannetje staat en daarnaast ook snel kan schakelen.Je bent in deze (parttime) functie verantwoordelijk voor betrouwbare en nauwkeurige administratieve afhandeling van een verscheidenheid aan zaken met betrekking tot de personeelsadministratie (denk hierbij aan in- en uitdiensttreding, mutaties, pensioen, ziekte-/herstelmeldingen, studieovereenkomsten). Je staat de directie, het management en de medewerkers te woord betreffende vragen over arbeidsvoorwaarden en andere personeelszaken. Erg belangrijk is dat je actief bijdraagt aan een goede interne en externe communicatie. Je bent enthousiast, en weet ook anderen te enthousiasmeren. Je vindt het leuk om ergens je schouders onder te zetten, en bent constant bezig met het optimaliseren van processen. Je werkt uiterst nauwkeurig en kan goed volgens richtlijnen en procedures werken. Als concrete taken mag je onder andere zien:

 • Het uitvoeren van zowel administratieve als operationele werkzaamheden op het gebied van werving en selectie, in- en uitdiensttredingen.
 • Het beheren en up-to-date houden van de personeelsdossiers.
 • Eerste aanspreekpunt voor ziek- en herstelmeldingen, opvolging van de verzuimdossiers gaat in samenspraak met de HR-Adviseur.
 • Je bent het aanspreekpunt voor collega’s met betrekking tot vragen betreffende personeelszaken.

JOUW PROFIEL

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding; een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Human Resources Management is een pré.
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring als HR medewerker of een soortgelijke functie.
 • Je bent adviesvaardig en communicatief sterk.
 • Je bent analytisch en proactief, weet van aanpakken.

OVER MVOI

MVOI is een professioneel zakenpartner in de infrasector voor de Nederlandse markt. Wij zorgen voor de aanleg of aanpassing van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur en geven advies. Hierin richten wij ons op de leidingbouw in Nederland. Wij verzorgen met name de installatie van transport- en distributieleidingen voor gas, water, warmte en elektrotechniek.

Wij zijn gericht op duurzame relaties met onze klanten en onze medewerkers. Door een klantvriendelijke en transparante cultuur zorgen wij voor een prettige samenwerking, zowel extern als intern. Wij stimuleren onze medewerkers tot creativiteit en innovatie en bieden hen de mogelijkheid om eigen individuele doelstellingen te realiseren.

ONS AANBOD

Naast een goed salaris, een plezierig team met ruime ervaring om mee te werken en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Er is alle ruimte voor eigen inbreng en jij kunt jezelf ontwikkelen in een professionele en informele sfeer.

Bel naar 085-2730900 of mail naar werken@mvoi.nl

Solliciteer direct

Solliciteren