Werken bij MVOI

Inkoopcoördinator

Ter versterking van ons team zijn wij voor onze locatie in Groot-Ammers op zoek naar een Inkoopcoördinator.

  • Groot-Ammers
  • 32 - 40 uur
  • HBO

Als Inkoopcoördinator werk jij dagelijks aan het optimaliseren van het inkoopbeleid. Jij selecteert en beheert de juiste, meest gunstige partijen om zaken mee te doen en (langdurige) samenwerkingen mee aan te gaan. Je standaardiseert afspraken en contracten. Je bewaakt de kwaliteit van de geleverde diensten en producten. Je werkt nauw samen met het bedrijfsbureau en de uitvoering en verzorgt inkoop voor de projecten. Jouw inbreng en advies wordt gewaardeerd in overleggen.

JOUW PROFIEL

Jij ziet uitdaging in het optimaliseren van bestaande en nieuwe afspraken. Je bent communicatief sterk en beschikt over overtuigingskracht. Je vindt het fijn om zelfstandig te werken, maar werkt ook graag samen en je vindt het leuk om te sparren en te adviseren. Je werkt nauwkeurig en verwacht dit ook van anderen. Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding, of werkt aantoonbaar op Hbo-niveau. Je hebt affiniteit met techniek, specifiek ondergrondse infrastructuur. Het is een pré als je ervaring hebt met Metacom.

OVER MVOI

MVOI is een professioneel zakenpartner in de infrasector voor de Nederlandse markt. Wij zorgen voor de aanleg of aanpassing van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur en geven advies. Hierin richten wij ons op de leidingbouw in Nederland. Wij verzorgen met name de installatie van transport- en distributieleidingen voor gas, water, warmte en elektrotechniek.

Wij zijn gericht op duurzame relaties met onze klanten en onze medewerkers. Door een klantvriendelijke en transparante cultuur zorgen wij voor een prettige samenwerking, zowel extern als intern. Wij stimuleren onze medewerkers tot creativiteit en innovatie en bieden hen de mogelijkheid om eigen individuele doelstellingen te realiseren.

ONS AANBOD

Naast een goed salaris, een plezierig team met ruime ervaring om mee te werken en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Er is alle ruimte voor eigen inbreng en jij kunt jezelf ontwikkelen in een professionele en informele sfeer.

Bel naar 085-2730900 of mail naar werken@mvoi.nl

Solliciteer direct

Solliciteren