Werken bij MVOI

Junior Uitvoerder

Als Junior Uitvoerder is geen dag hetzelfde. Je bent samen met de Uitvoerder verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de uitvoering van één of meer projecten.

  • Bergen op Zoom
  • 32 - 40 uur
  • MBO

Je begeleidt en coacht de bouwplaats medewerkers en houdt toezicht op het inhuurpersoneel. Je schakelt met de Werkvoorbereider, maar houdt ook nauw contact met de opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers. Je wordt gekoppeld aan een Uitvoerder en/of Projectleider, die de fijne kneepjes van het vak met jou zal delen en jou zal begeleiden in het doorgroeien binnen het uitvoerderschap. Je organiseert en verdeelt arbeid en materieel. Je assisteert bij de voorbereiding van de projecten. Je bewaakt de technische voortgang van het project, maar houdt ook de kosten en opbrengsten van het project nauwlettend in het oog. Je zorgt dus ook voor een kloppende administratieve afhandeling. Jij bent altijd op zoek naar mogelijkheden binnen het project om efficiënter en effectiever te kunnen werken.

JOUW PROFIEL

Wij zijn op zoek naar iemand die aan het begin van zijn of haar carrière staat, óf iemand die toe is aan een volgende stap in zijn of haar carrière. Je bent in staat om onder begeleiding van een ervaren uitvoerder leiding te hebben over de uitvoering van één of meerdere projecten. Dit doe je voor projecten van MVOI door heel Nederland voor verschillende opdrachtgevers. Je bent kostenbewust, klantgericht, je hebt veiligheid hoog in het vaandel staan en weet op een motiverende manier leiding te geven aan het team.  

OVER MVOI

MVOI is een professioneel zakenpartner in de infrasector voor de Nederlandse markt. Wij zorgen voor de aanleg of aanpassing van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur en geven advies. Hierin richten wij ons op de leidingbouw in Nederland. Wij verzorgen met name de installatie van transport- en distributieleidingen voor gas, water, warmte en elektrotechniek.

Wij zijn gericht op duurzame relaties met onze klanten en onze medewerkers. Door een klantvriendelijke en transparante cultuur zorgen wij voor een prettige samenwerking, zowel extern als intern. Wij stimuleren onze medewerkers tot creativiteit en innovatie en bieden hun de mogelijkheid om eigen individuele doelstellingen te realiseren.

ONS AANBOD

Naast een goed salaris, een plezierig team met ruime ervaring om mee te werken en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Er is alle ruimte voor eigen inbreng en jij kunt jezelf ontwikkelen in een professionele en informele sfeer.

Bel naar 085-2730900 of mail naar werken@mvoi.nl

Solliciteer direct

Solliciteren