Werken bij MVOI

Medewerker Materieeldienst

Als Medewerker Materieeldienst is geen dag hetzelfde. Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat al onze projectlocaties van hoogwaardig en veilig materieel worden voorzien. Jij controleert de inkomende goederen op kwaliteit en kwantiteit en registreert deze. Je voert inspecties en keuringen uit. Daarnaast houd jij alle collega’s op de hoogte en signaleer je (dreigende) tekorten en overschotten tijdig. Veiligheid staat bij jou ten alle tijden voorop, het magazijn en de werkplek houd jij dan ook altijd netjes opgeruimd en schoon.

  • Groot-Ammers
  • 32 - 40 uur
  • MBO

JOUW PROFIEL

Je hebt een technische achtergrond op MBO-niveau (Buizenlegger, Elektrotechniek, Monteur gas/water/warmte) en bij voorkeur heb je affiniteit met de werkzaamheden in de (ondergrondse) infra. Je bent in het bezit van een VCA-diploma en heftruckcertificaat of bent bereid deze diploma’s te behalen. Daarnaast ben je woonachtig in de omgeving van Groot-Ammers. Het is een pré als je in het bezit bent van een BE-rijbewijs.Tot jouw persoonlijke eigenschappen reken je jouw gestructureerdheid, jouw sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden en jouw proactieve en flexibele instelling. Je bent de teamspeler die verantwoordelijkheid neemt en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Bovendien durf je ook anderen aan te spreken op (onveilig) gedrag.

OVER MVOI

MVOI is een professioneel zakenpartner in de infrasector voor de Nederlandse markt. Wij zorgen voor de aanleg of aanpassing van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur en geven advies. Hierin richten wij ons op de leidingbouw in Nederland. Wij verzorgen met name de installatie van transport- en distributieleidingen voor gas, water, warmte en elektrotechniek. Wij zijn gericht op duurzame relaties met onze klanten en onze medewerkers. Door een klantvriendelijke en transparante cultuur zorgen wij voor een prettige samenwerking, zowel extern als intern. Wij stimuleren onze medewerkers tot creativiteit en innovatie en bieden hen de mogelijkheid om eigen individuele doelstellingen te realiseren.

ONS AANBOD

Naast een goed salaris, een plezierig team met ruime ervaring om mee te werken en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Er is alle ruimte voor eigen inbreng en jij kunt jezelf ontwikkelen in een professionele en informele sfeer.

Bel naar 085-2730900 of mail naar werken@mvoi.nl

Solliciteer direct

Solliciteren