Werken bij MVOI

PROJECTCONTROLLER

Als Projectcontroller ben je hét aanspreekpunt voor de uitvoering betreffende alle financiële zaken rondom meerdere projecten. Je signaleert, controleert en rapporteert, tijdig, de financiële risico’s en kansen en je adviseert jouw collega’s om tot de best mogelijke resultaten te komen. Je hebt oog voor de kleinste details, maar houdt je ogen tegelijkertijd gericht op het grote geheel.

  • Groot-Ammers
  • 32 - 40 uur
  • HBO

Je rapporteert hierbij direct aan de directie. Je staat centraal in de communicatie met alle betrokken partijen als het gaat om de financiële status. Je gaat na of de kosten en verplichtingen juist en tijdig zijn ingeschat. Je werkt nauw samen met de financiële administratie en verricht ondersteunende werkzaamheden voor deze afdeling.

JOUW PROFIEL

Je bent de projectcontroller die hart heeft voor de projecten en die staat voor resultaten. Je bent analyserend en kijkt vooruit. Je houdt van structuur en vindt het fijn anderen hierin mee te nemen. Je werkt nauwkeurig en verwacht dit ook van anderen. Je vindt het leuk een spin-in-het-web te zijn en samen te werken met collega’s vanuit de gehele organisatie. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, of je werkt aantoonbaar op hbo-niveau. Excel kent voor jou weinig geheimen, en hoe meer gedetailleerde cijfers jij krijgt hoe vrolijker jij daarvan wordt. Ervaring (circa 2 jaar) als projectcontroller is een pré, evenals kennis van Metacom.

OVER MVOI

MVOI is een professioneel zakenpartner in de infrasector voor de Nederlandse markt. Wij zorgen voor de aanleg of aanpassing van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur en geven advies. Hierin richten wij ons op de leidingbouw in Nederland. Wij verzorgen met name de installatie van transport- en distributieleidingen voor gas, water, warmte en elektrotechniek.

Wij zijn gericht op duurzame relaties met onze klanten en onze medewerkers. Door een klantvriendelijke en transparante cultuur zorgen wij voor een prettige samenwerking, zowel extern als intern. Wij  stimuleren onze medewerkers tot creativiteit en innovatie en bieden hen de mogelijkheid om eigen individuele doelstellingen te realiseren.

ONS AANBOD 

Naast een goed salaris, een plezierig team met ruime ervaring om mee te werken en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Er is alle ruimte voor eigen inbreng en jij kunt jezelf ontwikkelen in een professionele en informele sfeer.

Bel 085-2730900 of mail werken@mvoi.nl

Solliciteer direct

Solliciteren