Werken bij MVOI

Senior Calculator

Als Senior Calculator ben je eindverantwoordelijk voor de calculaties die uitgaan. Je stuurt de (Junior) Calculators aan en coördineert de verschillende processen.

  • Groot-Ammers
  • 32-40 uur
  • HBO

In relatie tot verschillende projecten sta je dagelijks in nauw contact met de Directie en Hoofd Bedrijfsbureau. Je maakt complete kostprijsbegrotingen aan de hand van het bestek, de tekeningen en andere gegevens, en je adviseert op prijstechnisch gebied. Je vraagt offertes aan en onderhandelt hierover met leveranciers en onderaannemers. Bovendien zorg je voor een uitgebreide overdracht van de calculatie naar de projectvoorbereiding.

JOUW PROFIEL

Je hebt een afgeronde HBO- of MBO-opleiding in een relevante richting en hebt reeds ruime ervaring als Calculator of Hoofd Calculatie. Tot je persoonlijke eigenschappen reken je jouw sterke communicatieve vaardigheden, gedrevenheid, kostenbewustzijn en proactieve- en oplossingsgerichte instelling. Je bent de teamspeler die verantwoordelijkheid neemt en zowel kritisch, als analystisch en resultaatgericht te werk gaat. Je bent leergierig en wilt samen met MVOI blijven groeien. Uiteraard heb je veiligheid hoog in het vaandel staan. Je beschikt over kennis van Microsoft Office, ervaring met MetaCom is een pré.

OVER MVOI

MVOI is een professioneel zakenpartner in de infrasector voor de Nederlandse markt. Wij zorgen voor de aanleg of aanpassing van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur en geven advies. Hierin richten wij ons op de leidingbouw in Nederland. Wij verzorgen met name de installatie van transport- en distributieleidingen voor gas, water, warmte en elektrotechniek.

Wij zijn gericht op duurzame relaties met onze klanten en onze medewerkers. Door een klantvriendelijke en transparante cultuur zorgen wij voor een prettige samenwerking, zowel extern als intern. Wij stimuleren onze medewerkers tot creativiteit en innovatie en bieden hen de mogelijkheid om eigen individuele doelstellingen te realiseren.

ONS AANBOD

Naast een goed salaris, een plezierig team met ruime ervaring om mee te werken en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Er is alle ruimte voor eigen inbreng en jij kunt jezelf ontwikkelen in een professionele en informele sfeer.

Bel naar 085-2730900 of mail naar werken@mvoi.nl

Solliciteer direct

Solliciteren