Dit doen wij

Duurzame energie, hoge druk gas, industrie en distributie

Dagelijks maken wij, door heel Nederland, verbindingen mogelijk. Ons specialisme ligt in de kabel- en leidingbouw, voor zowel de bovengrondse als de ondergrondse infrastructuur. Duurzame energie, hoge druk gas, industrie en distributie; dat zijn onze vier pijlers. Maar hierin doen we veel meer dan het installeren en onderhouden van netwerken alleen. Wij denken namelijk in totaaloplossingen, met volledige aandacht voor duurzaamheid, veiligheid, transparantie en kwaliteit.

Van oudsher zijn wij sterk in het aanleggen van hoge druk gasinfrastructuur en ook zeer bedreven in fijnmazige transport- en distributienetwerken voor gas, water en elektra. Gaandeweg is ook werken in de industriële omgeving een specialiteit geworden, net als de aanleg van stadsverwarming. Onze focus ligt namelijk steeds meer op het verduurzamen van energie. We kunnen onszelf  wanneer het gaat om stadsverwarming  één van de grootste én kwalitatief beste bedrijven in Nederland noemen.

MVOI is overtuigd dat waterstof een grote rol gaat spelen in de verdere verduurzaming van Nederland; Deze groene stof heeft daarom ook veel invloed op onze huidige en toekomstige werkzaamheden. Samen met ons moederbedrijf Mourik, en onze vaste partners, zijn wij in staat om de grote projecten op te pakken die voortkomen uit de energietransitie.

"Dankzij een uitgebreid netwerk van toeleveranciers, partners en personeel kunnen wij in alle regio's van nederland projecten realiseren"
 

Meer dan een aannemer alleen 

MVOI is gecertificeerd voor zowel kleine als grote diameters kunststof en ook verschillende lengtes staal. Hiermee verzorgen we leidingwerk voor gas en water. Hoewel ons specialisme in de ondergrondse kabel- en leidingbouw ligt hebben we, door onze jarenlange ervaring, vele referentieprojecten wat betreft bovengrondse infrastructuur. Zo leggen wij elektra kabels aan voor alle spanningsniveaus en werken wij in open ontgravingen of met sleufloze technieken. Waar nodig werken wij ook in verontreinigde grond die we ook kunnen saneren. Denk aan het herstellen van grond met gietijzer, asbestcement of loden kabels en leidingen. Altijd met volledige aandacht voor duurzaamheid, veiligheid, transparantie en kwaliteit.