Elke dag aan de slag

In een cultuur van eerlijkheid, openheid en samenwerking

MVOI is een relatief jonge organisatie, maar wel een organisatie waar al bijna tachtig jaar aan ervaring door de aderen stroomt. Kenmerkend voor MVOI is dat we uitdagingen met beide handen aanpakken en dat geldt ook zo voor onze medewerkers.

vrijheid en ruimte voor zelfontplooiing

Wij willen blijven groeien en zien dat onze medewerkers hetzelfde streven hebben. Dat is een fantastisch gegeven en wij zijn daarom bereid om continue te investeren in de mensen die willen groeien binnen het bedrijf. Zo bieden wij opleidingen en cursussen aan, wordt iemand alleen ingezet op de plek(ken) waar zijn of haar vaardigheid alsook kennis het beste tot zijn recht komt. Maar dat kunnen we niet op eigen houtje, daarom dagen we onze medewerkers uit om zelf ook met oplossingen te komen. Om zo op eigen initiatief ontwikkelingen door te maken. Hierin is verantwoordelijkheid, vrijheid en ruimte voor zelfontplooiing heel belangrijk.

SOCIAL RETURN

Onderdeel van ons personeelsbeleid is het inzetten van ‘Social Return’ medewerkers. Social Return staat voor het re-integreren van mensen op de arbeidsmarkt. Met ons Social Return-programma helpen wij mensen om opnieuw een goede aansluiting te vinden in het werkveld. Dit programma is  bijvoorbeeld voor mensen die langdurig werkloos zijn geweest of die een lichamelijke beperking hebben. Meer weten over dit Social Return-programma? Neem contact met ons op via werken@mvoi.nl.