Inspectie van de Eneco stadswarmteleidingen

Controle leidingen in uw kruipruimte

In opdracht van Eneco komen monteurs van aannemer MVOI de stadswarmteleidingen in uw kruipruimte inspecteren. U heeft hier onlangs een brief over ontvangen.

Waarom voeren wij een inspectie uit?

Wij controleren tijdens de inspectie of de kwaliteit van de stadswarmteleidingen nog voldoet aan de door Eneco gestelde technische eisen. Door dit soort inspecties regelmatig uit te voeren voorkomen we storingen in de levering van stadswarmte en kunt u blijven rekenen op een goed functionerende en veilige installatie. Is het nodig om een reparatie aan de leidingen uit te voeren? Dan overleggen de monteurs dit ter plekke met u.

Zelf een afspraak plannen

Om te voorkomen dat we op een ongepast tijdstip bij u langs komen, vragen wij u vriendelijk om zelf een afspraak met ons te maken. U kunt dit doen via de onderstaande agenda waarmee u een datum en tijdslot kunt selecteren. Op de tweede pagina kunt u vervolgens uw gegevens achterlaten. Een bevestiging van de gemaakte afspraak ontvangt u op het opgegeven e-mailadres.

Heeft u een woning op de eerste verdieping of hoger, dan hoeft u geen afspraak te maken. We willen u vragen dan een e-mail te sturen naar r.v.luling@mvoi.nl onder vermelding van uw adres en met de gegevens van de VVE. Dan weten wij dat we u geen herinneringen hoeven te sturen.

Heeft u eenkruipruimte die moeilijk toegankelijk is, omdat er bijvoorbeeld tegels of laminaat over het luik is aangelegd, stuur dan een e-mail naar r.v.luling@mvoi.nl Dan maken we een afspraak om te bespreken hoe we de kruipruimte toch kunnen bereiken om de leidingen te controleren.

Goed om te weten

  • Er moet een volwassene in de woning aanwezig zijn om de inspectie uit te mogen voeren.
  • Onze monteurs kunnen zich legitimeren. Vraagt u hier gerust naar.
  • Een inspectie duurt ongeveer 2 uur.
  • De inspectie wordt uitgevoerd in de kruipruimte en meterkast van uw woning. Verdere toegang tot uw woning is niet nodig.
  • Een verzoek aan u is om, op de dag dat wij langskomen, de toegang tot de kruipruimte zoveel mogelijk vrij te maken. Dan kunnen de monteurs het werk vlot uitvoeren.
  • Om vervuiling zoveel als mogelijk te voorkomen, plakken wij de ruimte rondom de kruipruimte netjes voor u af.
  • Tijdens de werkzaamheden kan het zijn dat de voordeur regelmatig open staat om gereedschap en materiaal ter plaatsen te krijgen.
  • Vanzelfsprekend betaalt u geen kosten voor de inspectie.

Vragen?

Heeft u vragen over de inspectie of het maken van een afspraak? Mail dan naar MVOI via r.v.luling@mvoi.nl of bel naar 06-57268078.

Online afspraak