28 mei 2024

Veiligheidsladder Trede 4!

MVOI is gecertificeerd voor de Veiligheidsladder Trede 4!

Als toonaangevend bedrijf hanteren we altijd de hoogste normen als het gaat om veiligheid. Deze certificering is een bevestiging van ons voortdurende streven naar excellentie op dit gebied.

Samen met de collega's van onze zusterbedrijven Mourik Infra, Vogel, Traffic & More, Mourik Industriebouw en Mourik Techniek hebben onze mensen gedurende de afgelopen weken intensieve en succesvolle auditgesprekken gevoerd.
 
Bij MVOI gaat veiligheid niet alleen over het volgen van regels, maar ook over het creƫren van een cultuur van zorgzaamheid en respect. Onze focus op positieve omgangsvormen en gedrag draagt bij aan het opbouwen van teams die elke dag weer streven naar een veilige werkomgeving voor iedereen.
 
Deze certificering is niet alleen een prestatie voor ons bedrijf, maar ook voor onze hele keten van partners, opdrachtgevers en leveranciers. Samen werken we aan het implementeren van de beste praktijken en het bevorderen van een cultuur van veiligheid in de hele sector.
 
Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes en laten we blijven streven naar een veilige toekomst voor iedereen bij MVOI en daarbuiten!