2 september 2024

Personeelsvereniging

Op 31 augustus was het weer zover: ons uitje met de personeelsvereniging!

We verzamelden ons op het evenemententerrein de Kaap in Zwoelen, waar de zon scheen en de sfeer al snel op gang kwam.

We hadden de keuze tussen twee activiteiten: de uitdagende Expeditie Robinson, waar je je "survivalvaardigheden" kon testen, of een vrolijke (of lelijke, afhankelijk van je smaak) Roadtrip in een Eend of op een E-chopper.

Na een dag vol plezier en avontuur, verzamelden we rond de BBQ. De geur van gegrild vlees vulde de lucht en het was de perfecte gelegenheid om bij te kletsen en te lachen. Als klap op de vuurpijl het feest met als thema: blauw! Iedereen deed zijn best om met het thema aan de slag te gaan. Van blauwe outfits tot versieringen, het was een kleurrijke en sfeervolle avond.

Na het feest stapten we in de bus voor een korte rit naar het hotel. Het was een gezellige rit van slechts zeven minuten, maar het gezang zorgde ervoor dat het voelde als een mini Roadtrip. Er werd o.a. het volgende gezongen "Mijn tante uit Marokko" en "Van voor naar achter van links naar rechts", waardoor de sfeer er goed in bleef.

De volgende ochtend werden we wakker en genoten we van een heerlijk uitgebreid ontbijt. Na het ontbijt was het tijd om weer naar huis te gaan. Iedereen vertrok met een glimlach op het gezicht en mooie herinneringen aan een geslaagd uitje.