Werken bij MVOI

SENIOR WERKVOORBEREIDER - DISTRIBUTIE

Als Senior Werkvoorbereider ben je nauw betrokken bij de uitvoering, je bent dan ook vooral te vinden waar het daadwerkelijk allemaal gebeurt: op de projecten. In deze rol ligt het initiatief bij jou, jij maakt de planning, jij legt de contacten en maakt duidelijke afspraken. Samen met de Uitvoerder zorg jij ervoor dat het project in goede banen wordt geleid. Naast de Uitvoerder, vind je een goede sparringpartner in de Projectleider en Bedrijfsleider. Je vindt het ook leuk om (Junior) Werkvoorbereiders mee te nemen in jouw werk en hen zodoende op te leiden.

  • Goes/ Zuid-West Nederland
  • 32 - 40 uur
  • MBO/HBO

Jij bent vanaf de start van het project betrokken. Je legt direct contact met de opdrachtgever en alle andere betrokkenen, zodat afspraken tijdig gemaakt kunnen worden. De projectdocumentatie is ook van meet af aan op orde. Je vormt een team met de Uitvoerder, jullie hebben daarom ook dagelijks contact. Je adviseert de uitvoering op het gebied van materiaal en middelen. Wanneer je afwijkingen signaleert ten opzichte van contracten en/of gemaakte afspraken, bespreek je deze tijdig en zorg je dat er gezamenlijk naar een oplossing wordt gezocht. Daarnaast verzorg je de financiële afhandeling van de projecten, gezamenlijk met de Projectleider.

JOUW PROFIEL
Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding, aangevuld met 5 tot 10 jaar relevante ervaring in de rol van Werkvoorbereider, gespecialiseerd in distributie-werkzaamheden (G/W/E). Tot je persoonlijke eigenschappen reken je jouw sterke communicatieve vaardigheden je gestructureerde werkhouding en analytisch vermogen. Je bent kostenbewust en gedreven het beste resultaat te behalen. Je neemt je verantwoordelijkheid en vraagt van de mensen met wie je werkt dat ook te doen. Je bent de teamplayer die jouw team naar een hoog niveau wil tillen. Uiteraard heb je veiligheid hoog in het vaandel staan en zal je nooit genoegen nemen met minder. Je beschikt over kennis van Microsoft Office, ervaring met Metacom is een pré.

OVER MVOI
MVOI is een professioneel zakenpartner in de infrasector voor de Nederlandse markt. Wij zorgen voor de aanleg of aanpassing van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur en geven advies. Hierin richten wij ons op de leidingbouw in Nederland. Wij verzorgen met name de installatie van transport- en distributieleidingen voor gas, water, warmte en elektrotechniek. Wij zijn gericht op duurzame relaties met onze klanten en onze medewerkers. Door een klantvriendelijke en transparante cultuur zorgen wij voor een prettige samenwerking, zowel extern als intern. Wij stimuleren onze medewerkers tot creativiteit en innovatie en bieden hen de mogelijkheid om eigen individuele doelstellingen te realiseren.

ONS AANBOD
Naast een goed salaris, een plezierig team met ruime ervaring om mee te werken en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Er is alle ruimte voor eigen inbreng en jij kunt jezelf ontwikkelen in een professionele en informele sfeer.

Bel naar 085-2730900 of mail naar werken@mvoi.nl

Solliciteer direct

Solliciteren