Wij zijn gefocust op

Het aanbieden van een totaaloplossing

Wij zijn meer dan een aannemer alleen. Het installeren, verwijderen, aanpassen en onderhouden is niet het enige waar wij ons voor inspannen of warm voor lopen. MVOI denkt namelijk in totaaloplossingen, met volledige aandacht voor duurzaamheid, veiligheid, transparantie en kwaliteit.

Elke stap foutloos door projectmanagement

Naast het vervullen van een uitvoerende rol, bieden wij ook projectmanagement aan als dienst. Hierbij staan de eisen van de klant centraal zonder oog te verliezen voor de geldige wet- en regelgeving. Wij passen projectmanagement toe om ervoor te zorgen dat:

•    projecten binnen budget worden uitgevoerd;
•    risico’s beheerst blijven;
•    wij de juiste mensen met de juiste kwalificaties plaatsen op de juiste plek;
•    alles conform de planning wordt opgeleverd;
•    onze projectteams altijd met de juiste informatie werken;
•    wij de verwachtingen van de opdrachtgever nakomen. 
 

Dankzij het gecertificeerde kwaliteits- en milieumanagementsysteem (MVOInfo) beschikken onze professionals over de juiste tools om opdrachten ‘project- en procesmatig’ uit te voeren. Zo komen de bovenstaande punten niet in moeilijkheden. Het waarborgen van een veilige omgeving voor medewerkers, verkeersdeelnemers en omwonende heeft echter wel altijd de hoogste prioriteit. Door duidelijk te communiceren, uitgebreide veiligheids trainingen en opleidingen te geven en te evalueren na elk project zijn wij in staat om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren voor iedereen. 
 

“Samen kunnen wij toonaangevende, integrale en duurzame oplossingen realiseren, voor uiteenlopende bouwopgaven.”

De Systems Engineering methode

MVOI beheerst complexe projecten conform de Systems Engineering methode. Deze methode gebruiken we ook bij geïntegreerde contractvormen waarin de Systeemgerichte Contractbeheersing methode door de opdrachtgever wordt toegepast. Wij gebruiken de juiste SE-tools om projectinformatie op een expliciete manier vast te leggen en relaties te leggen tussen de verschillende informatieobjecten waaronder: contractdocumenten, verificaties, keuringen, risico’s, vergunningen, raakvlakken, bewijsdocumenten, organisaties, personen en projectrollen. Dankzij de projectbeheersingsmethode is de gehele set projectinformatie door alle projectfases door traceerbaar en herleidbaar, 24/7 het hele jaar door. Ook kan een opdrachtgever onze processen op afstand monitoren en toetsen. MVOI is mede hierdoor ‘in control’.