Wij geven vol gas

Voorwaarts in de Nederlandse gasinfrastructuur

MVOI is al vele jaren actief binnen de Nederlandse gasinfrastructuur. Wij realiseren en onderhouden netwerken van stalen hogedruk leidingen: zowel het hoofdtransportleidingnet (HTL) als het regionale transportleidingnet (RTL). Dit doen we met eigen gekwalificeerde lassers, fitters en monteurs die het beste gereedschap en materieel tot hun beschikking hebben.

Het beste van het beste voor handen

MVOI verzorgt van begin tot eind alle benodigde werkzaamheden voor netwerken van stalen hogedruk leidingen. Deze projecten worden zowel voorbereid als begeleid door onze eigen werkvoorbereiders, lasdeskundigen en system engineers; ieder met unieke ervaring en kennis. Steeds vaker krijgen wij de vraag om, naast de uitvoering van de werkzaamheden aan de leidingen zelf, ook onze expertises in te zetten ten behoeve van het voortraject. Het gaat hierbij om het uitvoeren van alle benodigde vooronderzoeken, het verzorgen van de vergunningen en het uitwerken van het (detail)ontwerp. Voor zowel deze werkzaamheden als voor het constructiewerk hebben wij een systeem ingericht waarmee wij onze kwaliteit kunnen waarborgen: Systeemgerichte Contract Beheersing (SCB). 
 

MVOI schuift op in de keten en neemt taken over die, traditioneel gezien, bij onze opdrachtgevers lagen.

Ketenverschuiving

MVOI is inmiddels meer dan aannemer alleen. Onze professionals worden steeds vaker eerder in het proces ingezet, al voor de start van de daadwerkelijke werkzaamheden. Zo kan er optimaal gebruik gemaakt worden van de (uitvoerende) ervaring en kenmerkende expertises die wij in huis hebben. Deze opschuiving in de keten zorgt ervoor dat de klant al eerder in het proces een stapje terug kan doen. De klant heeft daarmee minder zorgen en wij kunnen een nog betere bijdrage leveren aan een veilig en een zo efficiënt mogelijk project. Deze werkwijze passen wij succesvol toe in uitlopende disciplines waarin wij werkzaam zijn: van stadsverwarming en transportleidingen in hogedruk gas tot de renovatie van drinkwaternetten en werkzaamheden in de meterkast bij de mensen thuis. Deze nieuwe werkwijze vergroot de maak- en planbaarheid van projecten aanzienlijk.