Maak kennis met

De gezichten achter MVOI

Wij zijn MVOI. Wij werken aan mooie, interessante en diverse projecten in de ondergrondse en bovengrondse infrastructuur. Onze focus ligt op de toekomst. Wij willen een bijdrage leveren aan de energietransitie en aan het welzijn van eenieder werkzaam bij MVOI. Maar wie is MVOI? Wie zijn “wij”?

Wie zijn “wij”? 

Wij zijn een groep met veel verschillende mensen uit alle windstreken en met uiteenlopende achtergronden. Maar we hebben ook een aantal zaken gemeen:

  • Zo heeft iedereen een onvervalste passie voor de ondergrondse en bovengrondse infrastructuur. Of we er mee zijn opgegroeid of toevallig zijn ingerold één ding is zeker: de ondergrondse infra is ons ding.

  • We werken met én voor elkaar. We weten namelijk allemaal dat we elkaar nodig hebben om te kunnen bereiken wat we voor ogen hebben. We zijn dan ook bereid elkaar de helpende hand toe te steken wanneer dat nodig is. We zijn #TeamMVOI.

  • We hebben plezier in ons werk. Het is niet voor niets dat veel collega’s al vele jaren werkzaam zijn binnen MVOI. Wat we doen, doen we goed en veilig. Daar halen wij voldoening uit en dat zorgt ervoor dat we in de ochtend met frisse zin naar het werk gaan. 

Locatie Groot-Ammers

Even voorstellen, ik ben

Rens Bronk - Uitvoerder
“Het meest typerend aan MVOI vind ik de mensen die hier werken. In goede of slechte tijden, ze staan altijd voor het bedrijf klaar. Het zegt natuurlijk genoeg dat er veel mensen al meer als 25 jaar binnen het bedrijf werkzaam zijn.”

René Jacobs - Fitter en Isoleerder
“De samenhorigheid met mijn collega's zorgt ervoor dat ik al 13 jaar voor MVOI werk. Het is een bedrijf waar je mening nog telt en waar naar je geluisterd wordt.”

Ad Verhees - Manager KAM en V&G
“De goede onderlinge samenwerking, de inventiviteit en daadkracht binnen alle geledingen maakt MVOI tot een veelzijdige aannemer die elke klus aankan. Het is elke dag weer een genot om hier deel van uit te mogen maken.”

Michelle Stubbe - Communicatie Medewerker/ Office Manager 
''Binnen mijn functie ben ik de schakel tussen het kantoorpersoneel en het uitvoerende personeel. MVOI is een platte organisatie met korte lijnen, waar ruimte mogelijk is voor eigen inbreng. Wij luisteren naar onze mensen en doordat we toegankelijk zijn en mee willen denken, zijn onze collega's loyaal aan ons bedrijf. De goede sfeer zorgt ervoor dat ik met veel plezier naar mijn werk ga.''

Omar Andino - System Engineer
“Dankzij een informatiestructuur waarin alles centraal is vastgesteld kunnen de projectteams voortdurend toegang krijgen tot de meest recente gegevens. Dit is uit de kunst want hierdoor wordt bij MVOI altijd "het juiste" ontworpen en "op de juiste manier" uitgevoerd.”

Gert Groot - Financieel Administrateur
“Kenmerkend voor MVOI is een goede teamspirit, die zowel op kantoor als buiten op de werkvloer heerst. Duidelijk: de juiste verbinding!”

Vacatures

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE BAAN?

Bij MVOI word je ingezet op de plek waar jij wilt werken; waar jouw ambitie, kennis en vaardigheden het beste tot hun recht komen. Wil jij ook verbindingen mogelijk maken door heel Nederland en werken in een bedrijf waar jouw mening telt en waar je altijd collega’s hebt die voor je klaar staan? Kijk dan snel naar onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

openstaande vacatures