Werken bij MVOI

LEERLING MONTEUR ELEKTRA

MVOI is op zoek naar een Leerling Monteur Elektra. Als Leerling Monteur word je opgeleid tot Monteur Elektra. Naast vier dagen werken en één dag naar school, verzorgen en betalen wij voor jou de volledige opleiding met werkgarantie.

  • Goes/ Zuid-West Nederland
  • 32 - 40 uur
  • VMBO

Tijdens de werkdagen loop je mee met ervaren medewerkers om ervaring op te doen in de praktijk. Tevens wordt er tweewekelijks praktijkdagen gehouden waarbij je samen met medestudenten praktijkmodules volgt op de praktijkschool.

JOUW PROFIEL

  • Je hebt affiniteit met techniek, en wilt graag met je handen werken.
  • Je bent in het bezit van een Rijbewijs B of bent bereidt deze te halen.
  • Je hebt een afgeronde VMBO-opleiding.
  • Je bent bereid om deze vakgerichte opleiding te volgen.
  • Je woont in de regio West-Brabant/ Zeeland.

OVER MVOI

MVOI is een professioneel zakenpartner in de infrasector voor de Nederlandse markt. Wij zorgen voor de aanleg of aanpassing van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur en geven advies. Hierin richten wij ons op de leidingbouw in Nederland. Wij verzorgen met name de installatie van transport- en distributieleidingen voor gas, water, warmte en elektrotechniek. Wij zijn gericht op duurzame relaties met onze klanten en onze medewerkers. Door een klantvriendelijke en transparante cultuur zorgen wij voor een prettige samenwerking, zowel extern als intern. Wij stimuleren onze medewerkers tot creativiteit en innovatie en bieden hen de mogelijkheid om eigen individuele doelstellingen te realiseren.

ONS AANBOD

Naast een goed salaris, een plezierig team met ruime ervaring om mee te werken en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Er is alle ruimte voor eigen inbreng en jij kunt jezelf ontwikkelen in een professionele en informele sfeer.

Bel naar 085-2730900 of mail naar werken@mvoi.nl

Solliciteer direct

Solliciteren