Werken bij MVOI

Medewerker Projectadministratie

Als Medewerker Projectadministratie draag jij zorg voor de nauwkeurige administratie behorende bij onze verschillende projecten. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat alles tot in puntjes geregeld is, je werkt dan ook nauw met hen samen.

  • Geleen/Chemelot
  • 20 uur
  • MBO

Concreet zal jij je bezig houden met de volgende werkzaamheden:
- Het wekelijks verzamelen van de uren van medewerkers;
- Het boeken van de gewerkte uren van je collega’s in Metacom;
- Het verwerken van de urenlijsten in de werkbegrotingen/statuslijsten (excel);
- Het geheel verzorgen van wekelijke inkoopbonnen voor ingeleend personeel;
- Het verzorgen van inkoopbonnen op projecten;
- Het registreren van nieuwe (deel)projecten in Metacom en Sharepoint;
- Het verzorgen van de projectadministratie (zowel digitaal als hardcopy);
- Het inkopen en bijhouden van o.a. projectgoederen, kantoor- en kantine-artikelen;
- Het inregelen van Chemelot toegangspassen;
- Het verzorgen van PBM’s en werkkleding. 

JE PROFIEL

Je werkt op MBO-niveau. Indien je ervaring hebt als Medewerker Projectadministratie binnen de bouw-/installatiebranche, zien wij dit als een pré.. Je vindt het fijn om met een team ergens je schouders onder te zetten, en samen met plezier te werken aan het behalen van de doelstellingen. Je werkt nauwkeurig en gestructureerd.  Tot je persoonlijke eigenschappen reken je jouw gestructureerdheid, jouw sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden en jouw proactieve, flexibele instelling. Je bent een echte teamspeler, en weet van aanpakken.

OVER MVOI

MVOI B.V. is een professioneel zakenpartner in de infrasector voor de Nederlandse markt. Wij zorgen voor de aanleg of aanpassing van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur en geven advies. Hierin richten wij ons op de leidingbouw in Nederland. Wij verzorgen met name de installatie van transport- en distributieleidingen voor gas, water, warmte en elektrotechniek.Wij zijn gericht op duurzame relaties met onze klanten en onze medewerkers. Door een klantvriendelijke en transparante cultuur zorgen wij voor een prettige samenwerking, zowel extern als intern. Wij stimuleren onze medewerkers tot creativiteit en innovatie en bieden hen de mogelijkheid om eigen individuele doelstellingen te realiseren.

ONS AANBOD

Naast een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende en prettige werkomgeving. Er is alle ruimte voor eigen inbreng en jij kunt jezelf ontwikkelen in een professionele en informele sfeer.

 Heb je interesse in deze functie? Bel dan naar 085-2730900 of mail naar werken@mvoi.nl

Solliciteer direct

Solliciteren