Werken bij MVOI

Administratief Medewerker

Als Administratief Medewerker ben jij de duizendpoot die samen met jouw enthousiaste collega’s zorgt voor juiste afhandeling van alle zaken rondom onze financiële administratie. Je gaat werken in een kundig, ervaren maar vooral ook heel leuk team. Een tweetal van de collega’s zal het komende jaar met pensioen gaan. Om ervoor te zorgen dat hun kennis geborgd wordt, zijn we nu op zoek naar versterking op deze afdeling.

  • Groot-Ammers
  • 32-40
  • MBO

Concreet zal jij je dagelijks bezig houden met de volgende werkzaamheden:
-
Het voorbereiden, boeken, invoeren, verwerken en/of coderen van inkoopfacturen;
- Administratie rondom de reisuren van de bouwplaatsmedewerkers;
- Het onderhouden van contacten met leveranciers, onderaannemers op het gebied van facturering;
- Lichte administratieve afwikkeling rondom schades;
- Het beantwoorden van interne en externe vragen op het gebied van crediteuren;
- Het aanmaken van uitgaande facturen naar opdrachtgevers;
- Het opvragen van inkooporders bij collega’s;
- Verzorgen van de administratie rondom de WKA (Wet Ketenaansprakelijkheid).

JE PROFIEL

Je hebt een afgeronde MBO-opleiding, in de richting van financiële administratie. Je hebt daarnaast (stage-)ervaring als administratief medewerker. Je vindt het fijn om met een team ergens je schouders onder te zetten, en samen met plezier te werken aan het behalen van de doelstellingen. Je werkt nauwkeurig en gestructureerd.  Tot je persoonlijke eigenschappen reken je jouw gestructureerdheid, jouw sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden en jouw proactieve, flexibele instelling. Je bent een echte teamspeler, en weet van aanpakken.

OVER MVOI

MVOI B.V. is een professioneel zakenpartner in de infrasector voor de Nederlandse markt. Wij zorgen voor de aanleg of aanpassing van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur en geven advies. Hierin richten wij ons op de leidingbouw in Nederland. Wij verzorgen met name de installatie van transport- en distributieleidingen voor gas, water, warmte en elektrotechniek.Wij zijn gericht op duurzame relaties met onze klanten en onze medewerkers. Door een klantvriendelijke en transparante cultuur zorgen wij voor een prettige samenwerking, zowel extern als intern. Wij stimuleren onze medewerkers tot creativiteit en innovatie en bieden hen de mogelijkheid om eigen individuele doelstellingen te realiseren.

ONS AANBOD

Naast een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende en prettige werkomgeving. Er is alle ruimte voor eigen inbreng en jij kunt jezelf ontwikkelen in een professionele en informele sfeer.

 Heb je interesse in deze functie? Bel dan naar 085-2730900 of mail naar werken@mvoi.nl

Solliciteer direct

Solliciteren